🧃 Eten en drinken tijdens de speeltijd

Wij willen met onze school meewerken aan gezonde voeding en zorg voor het milieu. De kinderen kunnen een stuk fruit, rauwe groentjes, nootjes, of rozijntjes meebrengen als tussendoortje in de voormiddagspeeltijd. Probeer hierbij wegwerpverpakkingen te vermijden. In de namiddag krijgen de leerlingen de kans om een koek te eten, te bestellen op school. Er zal keuze zijn tussen twee soorten. Er worden dus geen koeken, snoepen, chocolade of andere versnaperingen van thuis meegebracht.

De kinderen kunnen steeds water krijgen op school. Elke leerling krijgt zijn eigen drinkbeker, elke kleuter zorgt voor een eigen drinkfles. Er is ook mogelijkheid tot het bestellen van melk. Er worden geen drankjes van thuis meegebracht.

De betaling van koeken (€0,25) en melk (€0,65) gebeurt via de maandelijkse rekening.

 

🥪 Middagmaal

Het middagmaal wordt verzorgd door catering Hanssens . Ze brengen een kwalitatieve maaltijd die dagdagelijks klaargemaakt wordt met verse groenten. Het eten wordt in bulk geleverd, de kinderen kunnen volgens eigen behoefte eten. Hier vind je het maandmenu.

De kinderen die ’s middags op school eten kunnen kiezen tussen:

  • een warme maaltijd met soep : 3.25 euro
  • eigen boterhammen met soep: 0.80 euro

Er wordt per maand besteld. De kinderen kunnen steeds water krijgen bij de maaltijd. Ze staan de volledige middag onder toezicht; remgeld en middagvergoeding bedraagt 1,50 euro per middag. Kinderen die ’s middags thuis kunnen eten, gaan best naar huis.

Wijzigingen onder voorbehoud. Wijzigingen die tijdens het schooljaar gebeuren, worden gemeld via e-mail.