Van 9 tot 13 oktober 2017 is er naar jaarlijkse gewoonte ‘de week van het bos’. Tijd om te genieten van de mooie herfstkleuren, de frisse boslucht en de vrije natuur…

Juf Benedicte, meester Angelo en juf Tessa (2 studenten in opleiding) zouden graag op maandagnamiddag 9 oktober 2017, indien het weer dit toelaat, bewegingslessen geven in het bos ‘Ryckevelde’. Juf Benedicte zou bewegingsoefeningen geven aan het derde, vijfde en zesde leerjaar. De twee studenten nemen, samen met juf Sabine, het tweede / derde kleuter en het eerste leerjaar onder hun hoede. Juf Bernadette zal met de allerkleinsten op zoek gaan naar de bewegende boskaboutertjes.

Wat breng je mee naar school?

  • Stevige wandelschoenen of laarzen. (of sportschoenen die vuil mogen worden);
  • Gemakkelijke, sportieve kledij;
  • Een flesje water.

Wij zouden die uitstap graag met eigen vervoer willen doen. Maar de auto’s van de leerkrachten alleen zijn niet voldoende om alle leerlingen naar het bos te brengen. Daarom een warme oproep naar alle mama’s/ papa’s/oma’s en opa’s: Wie kan zich op maandagnamiddag 9 oktober 2017 vrij maken om te helpen bij het vervoer naar ‘Ryckevelde-bos’?Bij voldoende auto’s kunnen we een beurtrol maken voor het heen/terug-vervoer. Geef ons gerust een seintje via de contactpagina van onze website of op school.